Novetats

Adhesions

publicado a la‎(s)‎ 29 dic. 2017 12:49 por IES Violant de Casalduch Benicàssim   [ actualizado el 31 dic. 2017 5:17 ]

Jo tambéBones festes!

publicado a la‎(s)‎ 23 dic. 2017 5:41 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Com ja és tradició hem acabat el trimestre amb diversos tallers didàctics i altres propostes lúdiques organitzades per l'associació d'alumnes i el professorat.
Des de l'institut "Violant de Casalduch" us desitgem bones festes.

Activitats 22 de desembre

publicado a la‎(s)‎ 21 dic. 2017 5:04 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Divendres 22 de desembre serà l’últim dia lectiu abans de les vacances de Nadal. El professorat, junt amb l'associació d'alumnes, ha preparat una jornada amb diferents tallers, xocolatada, concert, etc... L’assistència al centre és obligatòria per a tot l’alumnat.

TALLERS: Primer torn 8:15-9:35 h. / Segon torn  9:40-11:00 h.

 • ESCACS: -Vestíbul-  (tots els nivells): Diversos formats de joc: partides simultànies contra un reconegut mestre d’escacs, eliminatòries, partides a cegues, ...

 • EUROGAMES - LA MARANYA: -Biblioteca-  (tots els nivells). Cansats i cansades de jugar al monopoly? Aprendrem nous jocs i podràs demostrar el que saps al torneig.

 • Latino Dance: - Èrik-  (tots els nivells). Vols aprendre a ballar salsa? No ho dubtes.

 • Hip hop: - Aula gran-  (tots els nivells). Gaudeix aprenent els passos bàsics del hip-hop.

 • GYMKANA: -Pablo Herrera-  (tots els nivells): Troba els objectes virtuals amagats pel centre. Imprescindible portar un telèfon mòbil o tablet.

 • TRANSFER - Capi Trillo. (tots els nivells): Decorarem records mitjançant la tècnica del transfer. Aprofita per fer un record original de Nadal  per a l’arbre.

 • HAMMA: - Great Britain- (tots els nivells). Farem objectes amb hamma. Vols tenir un record?

 • DISSENY DE SAMARRETES - USA-Canadà. (tots els nivells). Vols personalitzar-te la teva roba? Aprén a fer-ho d’una forma divertida. Imprescindible portar la samarreta per a decorar.

 • Karaoke: -Sala d’actes- (tots els nivells) Si t’agrada cantar, aprofita aquesta oportunitat. Tot tipus de cançons per a triar. Tens dues modalitats de participació: com a públic i com a participant d'un concurs per a trobar la millor veu de l'IES.

 • “Just Dance”: -Edurne Pasabán- (tots els nivells). Vols gaudir ballant amb els teus companys i companyes? Comparteix una bona estona utilitzant el famós joc «Wii nintendo». Imita els moviments que veuràs en pantalla gegant i demostra el teu potencial.

 • RAP: -Fills de Kassim- (Tots els nivells):  Vols aprendre a rapejar?

 • TESSELLAE (MOSAICS)- Mecenas- (tots els nivells). Aprèn a fer un autèntic mosaic romà i emporta-te’l a casa.

 • LUCERNAE (llànties d’argila)- Oikia- (tots els nivells). Aprén a fer antics llums romans amb argila.

 • COSMÈTICA: -Genoma. (Primer i Segon Cicle) T’agradaria crear els teus propis productes de cosmètica natural? Aprendràs a fer crema de llavis, sals de bany, pasta de dents, crema de mans, ...

 • PRÀCTIQUES DIVERTIDES: -Lavoisier/Newton-. (Primer i Segon Cicle) Gaudiu realitzant pràctiques divertides de Física i Química. Descobriràs la màgia de la ciència. Vols aconseguir coses impossibles? No ho dubtes i apunta't!

 • BENIXEF: -Cantina- (2n Cicle). Demostra el teu potencial culinari. Proves en grup. Competeix amb els teus companys per veure quin és l'equip de cuiners més «benixef» de l'IES.

 • JOCS D’ESTRATÈGIA (Age of Empires): -Da Vinci/Edison- (Tots els nivells): Demostra la teua habilitat amb el videojoc d’estratègia més potent.

 • CONSTRUIM AMB FRACTALS: -Thales- (Tots els nivells): El "triangle se Sierpinski" és una fractal que es pot construir amb qualsevol triangle. I ntentarem construir-ne de tots els tamanys utilitzant pots de refrescos.

 • CAPOEIRA: - Gimnàs J.A.Cansino- :  Aprèn aquesta expressió cultural desenvolupada a Brasil que engloba diverses facetes: art marcial, faceta musical i expressió corporal.

 • SKATE: -Pati- (Tots els nivells):  Demostra  les teues habilitats.

 • INVERTIM: -Mixta 2- (Tots els nivells):  Vols jugar a fer créixer la teua empresa?

 • SCRATCH: - Èniac- (Tots els nivells): Vols a aprendre a programar amb scratch?

- De 11:00 a 11:45 hores: XOCOLATADA I ESMORZAR POPULAR

Pren una bona xocolata al claustre del pati. Organitzeu-vos, junt amb el vostre tutor/a, i porteu coques, pastissos, etc... per a sucar en la xocolata.

- 11:45 hores: PARTIT DE COLPBOL Professorat vs. Alumnat

- De 12:00 a 13:00 hores: CONCERT-BALL DE NADAL

Actuacions d’alumnat i professorat del nostre centre.

- A les 13:00 hores: FI DE LA JORNADA.....................Bones festes!!!
El servei d’autobusos s’ajustarà a aquest horari (per a tots els nivells, els autobusos sortiran a les 13:00 hores).

Grups interactius

publicado a la‎(s)‎ 20 dic. 2017 8:04 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

L'alumnat de 1r ESO C amb l'ajuda de les voluntàries i voluntaris ha realitzat una sessió de Grups Interactius de matemàtiques. L'alumnat ha fet un gran treball! 
Gràcies a les famílies per vindre!

Xarxes socials

publicado a la‎(s)‎ 20 dic. 2017 0:59 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Estimada comunitat educativa,

Els darrers dies el nostre centre ha estat objecte de difamacions i amenaces en les xarxes socials, tots nosaltres com a centre i en particular professorat i alguns departaments.

L’equip directiu ha informat els responsables de l’ Administració de Castelló perquè s’inicien  les accions legals oportunes.

Episodis com aquestos, lamentables, donen sentit a la nostra feina perquè palesen la necessitat de continuar, tal i com fem,  amb la difícil tasca de l’educació en defensa d’una escola pública i de qualitat.

Martí i Pol, com sempre, té les paraules certeres que aquí mateix us deixem...

Cridem qui som i que tothom ho escolti.
I en acabat, que cadascú es vesteixi
com bonament li plagui, i via fora!,
que tot està per fer i tot és possible.

Passeu bon matí,

La direcció.

Simulacre d'emergència

publicado a la‎(s)‎ 16 dic. 2017 11:26 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Tal com és normatiu, la setmana vinent es procedirà a realitzar un simulacre d’emergència. 
Moltes gràcies per la vostra comprensió i col·laboració.
Mesures dèmergència

Benijocs 2017

publicado a la‎(s)‎ 13 dic. 2017 22:10 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Benijocs 2017: L'alumnat de cicles formatius fa activitats als xiquets d'infantil de Benicàssim. Treballar en conjunt és sempre un plaer i un benefici per a tots.
 

Handbol

publicado a la‎(s)‎ 11 dic. 2017 13:57 por IES Violant de Casalduch Benicàssim   [ actualizado el 11 dic. 2017 14:04 ]

L'alumnat de 2n d'ESO d'Educació Física ha finalitzat avui la unitat didàctica d'handbol. 
Volem agrair a Laura Buchón, i en extensió a la Federació Valenciana d'Handbol, la seua col·laboració en la difusió d'aquest esport al nostre centre. 
També volem fer menció especial a Andrea Claramonte i Alba Sales, del Club Balonmano Castellón, que han fet possible que els nostres alumnes tinguen l'oportunitat de compartir una sessió amb jugadores de Divisió d'Honor Femenina. 
Moltes gràcies!

Hora del codi

publicado a la‎(s)‎ 5 dic. 2017 14:21 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Des del departament d'informàtica ens informen de l'Hora del Codi:

L'Hora de Codi és un moviment global que arriba a desenes de milions d'estudiants en 180+ països. Qualsevol persona a qualsevol lloc pot organitzar un esdeveniment de l'Hora de Codi. Hi ha disponibles tutorials d'una hora en més de 30 llengües. No necessites cap experiència.
En el mapa d'aquest web es pot veure el nostre centre com a organitzador de l'Hora del Codi (simplement que fem una hora de programació per tots)
Google a la seva pàgina d'inici té (durant aquests dies) un enllaç per poder aprendre a programar utilitzant un joc senzill d'un conill.

AFAVIR

publicado a la‎(s)‎ 24 nov. 2017 10:47 por IES Violant de Casalduch Benicàssim

Un any més el nostre centre ha participat en el concurs que organitza AFAVIR: "Rocío, siempre en el corazón, no más violencia de género". En aquesta ocasió la nostra alumna Carmen López ha resultat guanyadora del 3r premi. Enhorabona
.

1-10 of 518