Novetats‎ > ‎

Beniatlètic 2012

publicado a la‎(s)‎ 11 jun. 2012 11:01 por IES Violant de Casalduch Benicàssim
La jornada Beniatlètic 2012 és una jornada d'activitats atlètiques amb tots els xiquets/es de 1er d'ESO de tot Benicàssim, l'IES Violant de Casalduch i el col.legi Liceo. Els alumnes de 1er del cicle superior d' activitats físico-esportives de l'IES en el mòdul d'atletisme han organitzat totes les activitats coordinats per José Antonio Cansino, Juan Bautista Micó, Diego Zaragozà i Isabel Feliu. 

Les proves s'han realitzat l'11 d juny durant tot el matí a les pistes d'atletisme Gaetà Huguet. I mentre diferents atletes del Playas Castelló que estaven entrenant han fet algun llançament demostratiu veient el bon estat de forma i nivell que té el club. 

S'han realitzat 11 proves : Perxa, velocitat, triple, javelina, alçada, marxa, disc, relleus, pes, tanques, longitud. 

L'objectiu de la jornada és donar a conéixer i experimentar de 1er mà les diferents modalitats de l'atletisme i fer una petita competició de les tres proves puntuables i saber el millor llançador/a, saltador/a i corredor/a de les dues escoles participants de Benicàssim. 

Resultats: 
Llançaments 3 kg.
 or - Antonio Barba 12'20-Cristina Cubedo 8'20 
plata - Adrian Fernández 9'30- Natalia Ruiz 7'35 
bronze- Javier Moreno 10'30- Marta Ramón 7'20 
Velocitat 50 mts: 
or-Javier Moreno 6''64'''- Indira Esparducer 7''28''' 
plata-Daniel Agarra 6''68'''- Estela vicente 7''43''' 
bronze- Antonio Barba 6''76''- Núria Jarque 7''51''' 
Salt longitud:
or- Antonio Barba- 5'15mts- Marta Ramón 4'05 mts 
plata- Sebastian Popescu 4'80 mts-Cristina Cubedo 3'95 mts 
bronze- Javi Moreno 4'80 mts- Ana González 3'90 mts. 

La cloenda s'ha realitzat amb èxit fent entrega de medalles i esperant que part dels participants tinguen ganes de seguir practicant esport, i en concret s'inicien en el món de l'atletisme. 

Agraïm al Patronat d'esports de Castelló la posibilitat de realitzar la jornada a les Pistes Gaetà Huguet, ja que la realització de les proves en aquest espai , entre ambient atlètic i els fosos, colxonetes de salt, etc, ha fet que els alumnes de Benicàssim descobrissin una activitat que aquest estiu veuran per la TV en els jocs Olímpics valorant molt més l'esforç i el que suposa saltar 18 mts en triple salt, o llançar 70 mts en disc.... o córrer a la velocitat del vent.

Beniatlètic 2012


Comments