Novetats‎ > ‎

Diari del viatge a Evian-Les Bains. Intercanvi Francés-Esqui

publicado a la‎(s)‎ 2 feb. 2013 10:45 por IES Violant de Casalduch Benicàssim
Hem rebut el següent missatge dels companys que estan en Evian:

2 FEBRER 2013 

9h-Bonjour. Acabem, d’arrancar amb el bus de la parada del petit dejeneur, estem a 42km d’Annecy, són les 9h del matí. La nit a estones ha estat llarga, quan costa trobar la posició en el seient del bus per dormir, o parlen massa els veins de darrera… . i a estones curta…quan ens hem enganxat a les pel.lícules o hem dormit. Ja fa hores que plou i les muntanyes del paisatge que anem avançant estan nevades. Avui el dia serà dur, perquè tenim recepción i festa de conmemoración del 20è aniversari de l’agermanament només arribar i alguns potser hem arribat a dormir en prou feines 4 hores…. Però ens recuperarem! 

18h- Bon soir. A hores d’ara ja tots els joves estan a les seves cases…. A les 11h del matí hem arribat amb una puntualitat francesa, ja ens esperàven tots els joves francesos amb les famílies, professors, polítics i voluntaris que s’encarreguen de tot l’agermanament. En un acte protocolari però curt i dinàmic han presentat cada xic/a de Benicàssim amb el seu homòleg francés i han marxat a instal.lar-se a les seves cases. El professorat i acompanyants hem fet lo propi a l’hotel. A les 16h hem tingut l’acte de celebració del 20è aniversari de l’agermanament i hem aprofitat per verificar que tots els alumnes estan contents i feliços a les seves cases. Ara ja han tornat amb les famílies . 

AIXÍ QUE TOT BÉ. JA ADJUNTAREM FOTOS I AMPLIAREM EL DIARI, PERÒ AVUI FEM ESTA CRÒNICA RÀPIDA PER COMUNICAR-VOS QUE TOT EL VIATGE HA ANAT BÉ, HEM ARRIBAT SANS I ESTALVIS I JA ESTEM DISFRUTANT D’EVIAN!!!!!!!!!!!!!!! 

Isa-Nacho
Comments