Novetats‎ > ‎

Diari del viatge a Evian-Les Bains. Intercanvi francés-esqui (Tercera part)

publicado a la‎(s)‎ 5 feb. 2013 13:43 por IES Violant de Casalduch Benicàssim
La tercera crònica del viatge:

5 FEBRER 2013 STA. ÀGUEDA 19h.

Bon soire!!!!!! Tercer dia sencer per l’Alta Saboia… Avui hem estat tot el dia esquiant a Bernex.

Només alçar-nos, esmorzar i ens hem trobat amb els alumnes al Lycée. D’allí amb el bus a pistes on hem agafat el material, preparatius pre-esquí i a esquiar. Hem fet una redistribució dels grups en funció del nivell que vam veure ahir, i realment tots els grups han avançat molt. Ha estat tot el dia núvol i a estones ha nevat. Mentre dinàvem ha caigut una bona tempesta, però de moment sembla que els astres estan al nostre costat i només acabar de dinar fins i tot ha sortit uns minuts el sol, uns minuts perquè s’ha anat tapant i just al marxar ha començat a nevar espectacularment….

Arribant a Evian la tempesta continuava….. i per això demà hem de canviar de plans, enlloc d’anar a Xamonix, ja que donen molt mal temps i neu a la muntanya, anirem a Annecy i visitarem una fàbrica de fundición on fan campanes….

Ara ja estan tots a les seves cases…..tots molt bé i sense novetats…..

AVUI ACCÈSIT ESPECIAL al més ben alimentat...Javier Capdevila! Tres plats d’espaguetis bolonyesa (cal dir que boníssims), amb pa i pastís de poma.


To bee continued…… Isa i Nacho. Les Professeurs...

Petites i curioses observacions..... per la tv-els diaris... la portada és el rugbi, segurament en honor a la professora...je,je....als mitjans de comunicació hi ha molt esport…. I poc, poquíssim futbol.

          Il neige.... la neige....et les arbres.... Jolie.


Comments