Novetats‎ > ‎

Eleccions al Consell Escolar

publicado a la‎(s)‎ 15 oct. 2015 4:49 por IES Violant de Casalduch Benicàssim   [ actualizado el 15 oct. 2015 5:25 ]

Es convoquen eleccions per a la renovació del Consell Escolar de centre per al proper 26 de novembre.

Informació per a pares/mares:

El CENS dels pares i mares o tutors s'ha publicat en el tauler d'anuncis el dia 16 d’octubre i estarà fins el dia 16 de novembre per poder realitzar esmenes (podeu consultar-lo en la consergeria de l'IES).

PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES:  Des del 16 d'octubre fins al 12 de novembre, inclusivament. Lloc: Direcció del centre. Manera: reomplir l'imprès que se us facilitarà al centre, amb les dades personals i la manifestació expressa de disposició d'assumir la representació dels pares, si sou elegits.

PROCLAMACIÓ DE CANDIDATURES: 16 de novembre.

Per votar s'ha de seguir el procediment següent:

• El dia de les eleccions, 26 de novembre, podeu assistir al centre des de les 8:30 fins a les 21:00 i exercir el vostre dret presentant el DNI o document d'identificació semblant. Només podreu votar si us trobeu registrats en el cens amb les dades correctes.

Vot delegat: en cas que no pugueu assistir al centre aquest dia, podeu delegar en el vostre fill/a el vot. En aquest cas l'alumne durà en sobre tancat el vostre vot (papereta reglamentada que DEMANARÀ AMB ANTELACIÓ A LA SECRETARIA DEL CENTRE) i la fotocòpia del DNI del pare i/o mare. L'alumne es presentarà a la mesa electoral de pares/mares i farà efectiva la votació el dia 26 de novembre en horari electoral (des de les 8:30 h. fins a les 21:00 h.).

En les paperetes -que proporcionarà el centre- els pares i mares han de marcar amb una X com a màxim 2 candidats (vegeu l'article 46 del Decret 233/1997 o l'article 49 del Decret 234/1997).


Votacions: 26 de novembre

Lloc/lugar: IES Violant de Casalduch

Horari/Horario: de 8:30 a 21:00 hores 


Més informació


Comments